Ostotoimeksiannolla ammattilainen etsii toiveidesi kodin puolestasi

Haluaisitko löytää unelmiesi asunnon vaivattomasti?

Eikö markkinoilta löydy toiveidesi mukaista asuntoa?

Haluaisitko, että sinulle tarjotaan haaveilemaasi asuntoa?

Kerro meille millainen on unelmiesi koti ja me teemme etsivän työn puolestasi. Ostotoimeksiannon tekemällä saat käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon ja eri asuinalueita koskevan tietämyksen. Perehdymme puolestasi pienimpiinkin yksityiskohtiin, jotta tarjoaisimme vain räätälöityjen hakuvaihtoehtojen mukaisia kohteita.

Ilmoita meille asunnolta toivomasi ominaisuudet, alue josta olet kiinnostunut tai vaikka yksittäinen taloyhtiö, jossa asumisesta olet haaveillut. Rajaamme etsintämme haluttujen ominaisuuksien lisäksi myös toivottuun hintahaarukkaan. Etsimme asuntoja niin vapailta markkinoilta kuin tehden tunnusteluja myös vielä myynnissä olemattomiin kohteisiin.

Ostotoimeksianto ei velvoita sinua ostamaan, mutta tuo tarjolle laajemman valikoiman asuntoja ja mahdollisuuden tutustua asuntoihin ennen muita, jopa ennen kuin ne tulevat myyntiin. Voit välttyä tarjouskilpailun muiden ostajien kanssa. Ostotoimeksianto-palvelussa asunnon välityspalkkion maksaa ostaja. Palkkio sisältää arvonlisäveron.